• +31 619 929 075
  • info@itprotech.nl

Back-up oplossingen

Back-up oplossingen

Met online back-up hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hoeveel ruimte een nieuwe back-up nodig heeft. Verwijderen van oude bestanden omdat de schijf vol is geraakt, is niet meer nodig. Bij een online back-up worden uw bestanden automatisch en efficient bewaard, inclusief bestanden op externe schijven.


Het systeem bewaart elke dag uw data. IT Pro Tech ontwikkelt voor u een effectieve oplossing die eenvoudig werkt. Een back-up oplossing op maat, aangepast aan uw wensen en behoeften. We bepalen de locatie en de hoeveelheid data die dagelijks een back-up vereist. Als back-up hardware noodzakelijk is (Tape drive bijvoorbeeld), installeren we deze. We installeren en configureren back-up software en zorgen ervoor dat u geïnformeerd wordt over de voortgang van de back-up en in geval van onregelmatigheden ontvangt u een waarschuwing. Daarnaast voeren we regelmatig back-up checks uit. Hierbij controleren we of de back-up nog in goede staat is, of alle bestanden nog leesbaar en terug te plaatsen zijn, wanneer u deze daadwerkelijk nodig heeft.


Dagelijks een veilige back-up

Door gebruik te maken van een online back-up systeem bent u altijd verzekerd van beschikbare kopieën van uw werkomgeving. Een dagelijkse back-up van uw werkomgeving, garandeert u de beschikbaarheid van uw data. De online back-up is ervoor gemaakt om voor handen te zijn op het moment dat u in een noodsituatie terecht komt.

Volledige controle over uw data

In geval van nood kunt u binnen afzienbare tijd beschikken over uw data. Uiteraard heeft u zelf de controle over de toegang tot uw data. Zonder uw toestemming kan niemand uw online-back up bekijken. U heeft de volledige controle en daarmee veiligheid.

Online back-up oplossingen voor uw bedrijf?

Wanneer u overweegt om uw data via een online back-up veilig op te slaan, neem dan contact op met IT Pro Tech.

ICT Advies?

U ontvangt vrijblijvend advies voor uw organisatie. Binnen 24 uur gratis advies en een offerte op maat.