• +31 619 929 075
  • info@itprotech.nl

ICT Hardware

ICT Hardware

Uw organisatie kan niet zonder professionele IT-hardware. IT Pro Tech biedt onafhankelijk en deskundig advies als het gaat om de aanschaf en/of installatie van hardware. Hardware, of apparatuur, staat voor alle fysieke componenten rondom een computer. Samen met de software, programmatuur, kan een computer daadwerkelijk gebruikt worden.

IT Pro Tech beschikt niet alleen over alle kennis, maar combineert dit tevens met scherpe tarieven. Als totaalleverancier kunnen we onze klanten de optimale combinatie van advies, dienstverlening en daadwerkelijke implementatie van de automatisering aanbieden.

Professionele hardware

Adequaat en efficiënt werken is alleen mogelijk wanneer een organisatie beschikt over goed werkende computers of laptops. Daarnaast zijn betrouwbare randapparatuur als muis, beeldscherm en printer van groot belang. Ook bij het leveren van servers, tablets kan IT Pro Tech u ondersteunen in het maken van de juiste keuzes voor hardware passend bij uw organisatie en bedrijfsvoering.

Kwaliteit van de IT infrastructuur

De inrichting van een IT infrastructuur is een complex project, waarbij gespecialiseerde kennis een grote meerwaarde is. IT Pro Tech heeft deze kennis in huis om u te adviseren over de inrichting van werkplekken, servers en software. We voorzien onze klanten van passende, innovatieve oplossingen, toegespitst op de branche en het type bedrijf. Dit komt tot uitingen door plaatsing van mini-PC’s of door uitbreiding van de standaardisatie met end-of-life producten.

Uw team profiteert van goede hardware en de juiste installatie. Ook wij als dienstverlener zijn hierbij gebaat. Als totaalleverancier is IT Pro Tech ook uw partner als het gaat om onderhoud van uw werkomgeving, en het juiste materiaal met correcte installatie maakt onderhoud plegen efficiënter en eenvoudiger.

Geselecteerde leveranciers van hardware

Ons netwerk van leveranciers hebben we in de loop der jaren opgebouwd. Door deze samenwerkingen is IT Pro Tech in staat om hardware te leveren tegen aantrekkelijke tarieven. Doordat we leverancier-onafhankelijk zijn en een ruime keuze hebben in partners, kunt u bij IT Pro Tech altijd rekenen op onafhankelijk advies, passend bij uw bedrijfsvoering.

ICT Advies?

U ontvangt vrijblijvend advies voor uw organisatie. Binnen 24 uur gratis advies en een offerte op maat.