• +31 619 929 075
  • info@itprotech.nl

IT Infrastructuur

IT Infrastructuur

Professionele IT-hardware voor uw organisatie: IT Pro Tech combineert kennis van de beste hardware met scherpe tarieven.

Een IT-infrastructuur bestaat uit alle componenten die een rol spelen binnen de IT en IT-gestuurde operaties. Het kan gebruikt worden voor de dagelijkse interne operatie op de werkvloer, maar ook voor consument- of zakelijke IT-oplossingen. Denk hierbij aan een publiek wifi-netwerk in een hotel of tijdens een congres.

Een sterke IT-infrastructuur zorgt ervoor dat uw team effectief en productief kan werken. Daartoe behoren uiteraard werkstations zoals laptops en applicaties, maar ook bedrading, telefoons, printers, connectiviteit, beveiliging en modems.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe installatie, upgrade of uitbreiding van een klein netwerk of een complexe installatie over meerdere locaties wilt gebruiken, IT Pro Tech zorgt voor het ontwikkelen en installeren van de meest effectieve infrastructuur.


Onze infrastructuur installatie services zijn inclusief:

  • Het bezoeken en onderzoeken van de mogelijkheden van de locatie
  • Het ontwerpen en ontwikkelen
  • Het leveren van de benodigde materialmen
  • Installatie
  • Certificering
  • Onderhoud


Als bedrijf is ons streven om niet alleen leverancier maar vooral business partner voor onze klanten te zijn. We willen kunnen garanderen dat u de juiste infrastructuur heeft om u te helpen bedrijf te laten groeien. Met ons team van technici zijn we in staat om een compleet en direct werkend communicatie-platform op te leveren voor bedrijven van alle soorten en maten.

   

Beveiligde netwerk-infrastructuur

De beveiliging van het netwerk moet top prioriteit zijn voor elk soort bedrijf. U kunt het zich niet veroorloven om belangrijke informatie waar uw bedrijf op vertrouwt, te verliezen. Ook hierbij kan IT Pro Tech u voorzien van het juiste advies.

 

ICT Advies?

U ontvangt vrijblijvend advies voor uw organisatie. Binnen 24 uur gratis advies en een offerte op maat.