• +31 619 929 075
  • info@itprotech.nl

Support & Monitoring

Support & Monitoring

IT Pro Tech netwerk management is van groot belang om er zeker van te zijn dat uw netwerk optimaal presteert. Netwerk management draagt bij aan het monitoren van sterke en zwakke punten in uw netwerk. Daarnaast stelt het ons in staat om noodzakelijke veranderingen in de configuratie tijdig door te voeren. IT Pro Tech beschikt over de benodigde kennis om uw netwerk optimaal te laten presteren.

Elke gecontroleerde verandering die men doorvoert in een netwerk en de bijbehorende onderdelen, zeker in het geval van configuraties, software en bekabeling, kunnen een effect hebben op de algehele efficiëntie van een netwerk. Om de controle te behouden, zijn algehele kennis van het volledige netwerk van groot belang. Onze gecertificeerde technici hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om alle aspecten van de netwerk infrastructuur te onderhouden. IT Pro Tech gebruikt hiervoor de meest recente toegangsapplicaties om u te voorzien van de snelste en meest kostenefficiënte manier van netwerk management.

  1. Help desk & assistentie op locatie

U kunt altijd vertrouwen op onze professionele service voor ondersteuning van gebruikers en IT-specialisten. Met de keuze tussen een Brons, Zilver of Goud onderhoudscontract, is er altijd een service level dat past bij de wensen van uw bedrijf.

  1. Management

Ons technisch team levert dagelijks management van uw volledige IT-netwerk. Van het updaten van de beveiligingmaatregelen en het gebruik van firewalls tot het vastleggen van veranderingen. Leaves en joingers, software upgrades, desktop installaties of systeem reparaties , maakt u zich geen zorgen, er wordt voor gezorgd.

  1. Netwerk monitoring en preventief onderhoud

Onverwachte en ongeplande IT downtime veroorzaakt verstoringen in uw bedrijfsprocessen. IT Pro Tech gebruikt de nieuwe technologieën om uw IT infrastructuur stabiel en betrouwbaar te houden. Ons streven is om problemen te herkennen en op te lossen nog voor ze verstoringen kunnen veroorzaken door proactief de prestaties van het netwerk te checken.

 

ICT Advies?

U ontvangt vrijblijvend advies voor uw organisatie. Binnen 24 uur gratis advies en een offerte op maat.