• +31 619 929 075
  • info@itprotech.nl

Webontwikkeling

Webontwikkeling

Bij IT Pro Tech bouwen we niet alleen websites, we helpen u om uw bedrijf te laten groeien. We geloven niet in websites die alleen heel mooi zijn. Een website moet vooral werken en de oplossing zijn om uw ideeën te verkopen.

Hoe eenvoudig of complex het project ook is, we bouwen uw website op vanaf de basis, gebaseerd op uw behoeften, op basis van de nieuwste technologie en onze ervaringen.

We ontwikkelen webapplicaties die snel, krachtig, responsive en mobile friendly zijn. Op welk apparaat uw potentiële klanten naar uw website surfen, het zal altijd gebruiksvriendelijk en goed leesbaar zijn.

Met meer dan 10 jaar online ervaring hebben we een team voor u klaarstaan dat 100% toegewijd Is aan uw project, tot het naar wens en afgerond is. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar:

  • Online zichtbaarheid - Content Management Systeem (CMS)
    Een CMS stelt u in staat om zelf veranderingen op het gebied van tekst en beeld door te voeren op uw website. U hoeft hiervoor geen technische kennis te bezitten, anders dan de basiskennis van computers en standaard software.
  • E-commerce oplossingen
    Ons doel is om u alles te leveren wat u nodig heeft om online succesvol zaken te kunnen doen. Denk hierbij aan het design van uw website en/of webshop, de ontwikkeling en de zoekmachine marketing.
  • Op maat gemaakte webapplicaties
    Heeft u de wens om bepaalde onderdelen van uw bedrijf te automatiseren? IT Pro Tech kan u op maat gemaakte webapplicaties leveren om eenvoudige en regelmatig terugkerende taken automatisch in uw systeem te laten zetten. Volledig online, bereikbaar vanaf elke plek en een fikse besparing in tijd en geld.

Onze laatste projecten

Website
"Cannabis Museum Amsterdam"
Webshop
"City Seeds Bank"
Webshop
"CSB Supply"
Website
"Restaurant W36"

ICT Advies?

U ontvangt vrijblijvend advies voor uw organisatie. Binnen 24 uur gratis advies en een offerte op maat.