• +31 619 929 075
  • info@itprotech.nl

WiFi Marketing

WiFi Marketing

Gratis WiFi = BIG DIGITAL MARKETING

IT Pro Tech adviseert en levert alles op het gebied van gratis WiFi-netwerken met commerciële mogelijkheden in onder andere openbare ruimten.

  • Het levert meer marketing- en sponsormogelijkheden op voor uw organisatie
  • Adverteren wordt betaalbaar
  • Eenvoudig verbinding maken en direct rendabel

Verbeter de klantbeleving en verhoog direct uw merkzichtbaarheid door WiFi met uw bedrijfsnaam beschikbaar te stellen waarbij data afgevangen kan worden en een log-in optie tot de mogelijkheden behoort.

FLEXIBEL EN UIT TE BREIDEN

Grote beschikbaarheid en dekking om er zeker van te zijn dat hotspots 24/7 betrouwbaar zijn.

Klein of groot, profiteer altijd van de voordelen van sterk hotspot management.

Ontvangstpagina met uw merknaam

De landingpage voor de gebruiker is volledig aan te passen aan uw huisstijl. Een intuïtieve interface maakt het eenvoudig om de ontvangstpagina helemaal te customizen.  Er zijn standaard templates voor een directe klik naar uw website, met gebruikersnaam/wachtwoord, vooruitbetaling/toegangscodes, login met een social account, op onderzoeksbasis en op basis van advertenties. Mogelijkheden te over en altijd een optie die past bij uw organisatie of locatie.

 

WiFi Marketing

Guest Manager levert een gebruikersportal die snel rendeert en eenvoudig aan te passen is. Er zijn opties voor een social login, een aan te passen klant journey voor adverteren en specifieke klantberichten, allemaal voorzien van een krachtige analyse tool.

Het is mogelijk om gebruikersdata af te vangen, uiteraard met toestemming van de gebruiker, welke u vervolgens kunt exporteren in uw eigen CRM-systemen. Door het gebruik van deze data kunnen locatie eigenaren marketingactiviteiten ontplooien en advertenties tonen op basis van demografische informatie en/of klantgegevens en tevens nieuws publiceren via email.

 

Custom User Journey

Het gebruikersproces of  user journey beslaat het stap-voor-stap proces waar een WiFi-gebruiker doorheen gaat om toegang tot het netwerk te verkrijgen. Het is mogelijk om dit proces volledig aan te passen aan uw huisstijl en branche. De user journey is zodanig ontworpen dat het ingesteld kan worden door een persoon met weinig tot geen IT-ervaring. De modulaire configuratie kan in gebruik genomen worden zonder kennis van webdevelopment, HTML-code of een achtergrond in webbouwen.

Het ontwerpen van de custom user journey werkt zeer eenvoudig op basis van een drag and drop systeem en een aanpasbare module. Locaties kunnen hierdoor zeer eenvoudig hun WiFi laten renderen door middel van merkpromotie of advertenties.

 

ICT Advies?

U ontvangt vrijblijvend advies voor uw organisatie. Binnen 24 uur gratis advies en een offerte op maat.