• +31 619 929 075
  • info@itprotech.nl

WiFi Netwerken

WiFi Netwerken

IT Pro Tech biedt slimme WiFi-oplossingen die u meer opleveren… voor minder.

WiFi heeft de manier waarop we zaken organiseren voorgoed veranderd. Op een gewone dag gebruiken we allemaal diverse apparaten verbonden met WiFi om te kunnen werken en leven. Het is onderdeel geworden van ons dagelijks bestaan, soms zonder dat we het ons realiseren. Maar op het moment dat de verbinding verbroken wordt, is het soms een mysterie om het weer werkend te krijgen. Uw klanten en/of gebruikers vertrouwen er echter op dat u het oplost.

Degelijke, betrouwbare en supersnelle verbindingen. We maken gebruik van de beste kwalitateit apparatuur om u te voorzien van veilig Smart Wi-Fi voor uw bedrijf, school, universiteit, hotel, stadion, parken en alles wat er tussenin ligt.

IT Pro Tech is dé specialist als het gaat om het ontwerpen en installeren van draadloze netwerken voor organisaties. De installatie van dergelijke draadloze netwerken heeft bewezen bij te dragen aan een meer efficiente manier van werken. Informatie is makkelijker toegankelijk en uw personeel krijgt de beschikking over de benodigde technologie door het hele bedrijf.

 

Bij IT Pro Tech garanderen we dat de installatie van de modernste technieken voor draadloze netwerken zal bijdragen aan het algehele bedrijfsnetwerk en de interne organisatie. Het wordt minstens drie keer sneller en gemakkelijker om toegang te krijgen tot informatie, in vergelijking met traditionele netwerken.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatie van draadloze netwerken kunnen we u voorzien van gedegen advies als het gaat om de installatie van het perfecte netwerk, passend bij uw bedrijf en uw klanten. Tot onze klanten mogen we talloze soorten bedrijven in uiteenlopende branches rekenen, waaronder MKB maar ook landelijke spelers.

 

IT Pro Tech staat voor:

  • Supersnelle verbindingen
  • Hoge beveiligingsgraad
  • Installatie door experts
  • Uw eigen projectmanager/contactpersoon
  • Technisch support
  • Aan te passen aan de grootte van uw bedrijf
  • Traffic shaping
  • Uitmuntende service

Daarnaast biedt IT Pro Tech een zeer belangrijke meettool op locatie genaamd “wireless survey”. Met uw wensen en behoeften ten aanzien van netwerkperformance en stabiliteit in het achterhoofd voeren we een analyse uit. Met behulp van speciale software en apparatuur is het mogelijk om te bepalen hoe groot de demping op de locatie is. Hoe meer demping door bijvoorbeeld muren, plafonds en liften, hoe sterker het signaal moet zijn. De analyse levert waardevolle inzichten om zo een kwalitatief WiFi-netwerk te installeren met de juiste dekking. We voeren dit niet alleen uit voor het aanleggen van een nieuw netwerk, maar ook bij netwerken met storingen om zo de problemen effectief op te lossen.

 

 

 

 

 

ICT Advies?

U ontvangt vrijblijvend advies voor uw organisatie. Binnen 24 uur gratis advies en een offerte op maat.